netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Actie: Björn Kuipers

12 januari 2017

Vanaf 16.00 uur zien we u graag in Nieuw Welgelegen, Grebbeberglaan 3, Utrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid (om de tennisbanen heen rijden, langs de slagboom). Vanaf 17.00 uur start het programma. Wij zorgen voor hapjes en drankjes. 

Meer dan honderd volwassen mannen, en een aantal vrouwen, zaten mei 2016 op het puntje van hun stoel. Stuk voor stuk hingen ze aan de lippen van Neerlands topscheidsrechter Björn Kuipers. Onder hoge druk, in een split second, beslissingen nemen terwijl je assistenten en grensrechters in je oortje schreeuwen, is voor een scheids op dit niveau een 'normale' zaak. De hectiek voorafgaand aan een fluitsignaal was hoorbaar, voelbaar en zichtbaar in de zaal. De adrenaline gierde door de lijven en, misschien nog wel belangrijker, je kon er ook nog wat van opsteken.

Naast de vele prachtige voetbalwedstrijden die Kuipers al heeft mogen fluiten - hoogtepuntjes zijn oa de finale van de Europa League in Amsterdam (2013), de Champions League finale tussen Real en Atletico Madrid (2014) en tot en met de achtste finales stond hij op het WK in Brazilië - is hij ook supermarkteigenaar. In zijn lezing trekt hij paralellen tussen situaties op het voetbalveld en situaties waar je als ondernemer, of je nu aannemer bent of voor een woningcorporatie werkt, mee te maken hebt.

Speciaal voor nieuwe expertleden

Vanwege dit succes hebben wij Björn Kuipers nog eens uitgenodigd. Dit met hulp van onze partners in Talen Vastgoedonderhoud, De Variabele en Sikkens. Op 12 januari komt de scheidsrechter zijn verhaal nog eens vertellen, speciaal voor alle nieuwe expertleden van Renda. Ben je onlangs expertlid geworden van Renda, schrijf je dan nu hieronder in voor dit event. Ben je nog basislid? Upgrade nu je lidmaatschap in onze webshop en kom gratis naar dit event. 

Ben je al langer lid of zelfs partner van Renda en wil je ook graag komen? Kosten: 75 euro.

details

  • Tijd 16.00 - 20.30 uur
  • Locatie Nieuw Welgelegen, Grebbeberglaan 3, Utrecht
  • Onderwerp Voor al onze kersverse expertleden hebben wij topscheidsrechter Björn Kuipers uitgenodigd. Op een event mei 2016 maakten wij kennis met zijn bevlogen verhaal over de parallel tussen ondernemerschap en sport. Nog geen expertlid? Upgrade nu je basislidmaats
  • In samenwerking met De Variabele, Sikkens en Talen Vastgoedonderhoud
  • Kosten Gratis voor onze nieuwste expertleden (vanaf september 2016). Ben je al langer lid of partner van Renda, zijn de kosten 75 euro

Programma

  • 16.15 uurOntvangst met borrel in het Grand Café in Nieuw Welgelegen
  • 17.10 uurStart programma
  • 17.40 uurStart presentatie Björn Kuipers
  • 19.00 - 20.30 uurNapraten met een hapje en een drankje

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren