netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Aansluiten op de verwachtingen van de bewoner

woe 2 okt 2019

Wij zijn ladies@work. Vakvrouwen, gespecialiseerd in bewonerscommunicatie. We hebben inmiddels aan meer dan 200 (duurzaamheids)projecten en -trajecten gewerkt en delen graag onze kennis en ervaring. Doe er je voordeel mee!

Wil jij weten hoe communicatie met bewoners open, respectvol en gericht op samenwerking kan verlopen? Heb jij vragen, of loop je ergens tegenaan? Neem tijdens de sessie van ladies@work tijdens de Dag van de Bewoner plaats in de fish bowl van bewonerscommunicatie. Begeleid door een moderator kun jij de ladies alles vragen en vanuit jouw eigen perspectief je bijdrage leveren.

Langs de kernwaarden respect, verbondenheid en transparantie bespreken we vraagstukken die door de deelnemers worden ingebracht. Wij hebben plek voor iedereen die zich bezighoudt met bewonerscommunicatie en geven inzichten vanuit de rol van corporatie, aannemer en leverancier. Maar wacht op de Dag van de Bewoner niet te lang want de fish bowl heeft maar een beperkt aantal plaatsen.

Wij zien ernaar uit om je te ontmoeten.

Dag van de Bewoner

Deze sessie is onderdeel van de Dag van de Bewoner, die we op 14 november organiseren. Lees meer over dit evenement op www.dagvandebewoner.nl

"De Dag van de Bewoner is een mooie kans om ideeën te delen én op te doen."

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren