netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Aansluiten op de verwachtingen van de bewoner

woe 2 okt 2019

“Mooi mens, wij tonen respect in jouw huis. Met empathie en warmte helpen we je keuzes maken. Wij zijn onafhankelijk en lopen net iets harder voor jou. Samen met de corporatie en het bouwbedrijf doen wij binnen alle kaders ons uiterste best. Met vrouwelijke charme, humor en daadkracht.”

ladies@work is een vrouwenbedrijf, gericht op bewonerscommunicatie. Met gestructureerde communicatie leggen we de verbinding tussen bewoner, woningcorporatie, duurzaamheidcombinaties en bouwbedrijf. Belangrijke onderwerpen zoals de energietransitie en circularisering van de maatschappij en de gebouwde omgeving zien we als een maatschappelijke en sociale transitie waarbij de bewoner centraal staat.

In elke fase verbinden en verleiden wij stakeholders, toeleveranciers en andere belanghebbenden. Draagvlak behalen wij altijd. Maar hoe zorgen wij met alle betrokken partijen dat de uitvoerende fase goed aansluit op de verwachtingen van de bewoner? Wat is hiervoor nodig? Tijdens de Dag van de Bewoner brengen wij de ‘best practices’ uit meer dan 200 projecten. Wij delen onze ervaring en ideeën. Deel jij ze met ons?

Dag van de Bewoner

Deze sessie is onderdeel van de Dag van de Bewoner, die we op 14 november organiseren. Lees meer over dit evenement op www.dagvandebewoner.nl

"De Dag van de Bewoner is een mooie kans om ideeën te delen én op te doen."

Reacties

Copyright 2019 Aeneas Media

Kom je ook naar de Dag van de Bewoner?

Dompel je op 14 november  onder in de wereld van bewonerscommunicatie aan de hand van inspirerende voorbeeldcases en discussies met medevakgenoten.

Bekijk het programma

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren