Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Over ons / Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Renda is het kennisnetwerk voor professionals in de sociale woningbouw met een scherp oog voor de regio, waarbij het onderlinge persoonlijke contact centraal staat. Renda brengt corporaties, opdrachtgevers, aannemers, onderhoudsbedrijven en andere professionals bij elkaar. Het netwerk dat jou helpt om duurzamer, innovatiever en beter te investeren. Renda gaat over renovatie en transformatie. Door deze duidelijke focus staat het netwerk heel dicht bij de kennisbehoeften van haar leden en partners. Dat gebeurt langs de lijnen van kennismaken, kennis delen en samen kennis ontwikkelen. Om dit tot stand te brengen, wordt het netwerk van enthousiaste vakmensen uit diverse partijen in de branche multimediaal ondersteund. 

Dit is Renda

Team Renda

Onze doelgroep

Het Renda-netwerk richt zich op toegewijde mensen bij woningcorporaties, gemeenten, aannemers- én bouwbedrijven, maar ook op personen van architecten- en adviesbureaus, toeleveranciers, VvE's en onderwijsinstellingen.

Adverteren bij Renda

Natuurlijk kun je adverteren op onze website, in de nieuwsbrieven en in de magazines. Meer weten? Kijk dan hier, of neem contact op met Leo Nijs voor media-advies, E. l.nijs@aeneas.nl of via T. 073-2051010

Wil jij je bij ons aansluiten?

Kennis maken, kennis delen en kennis ontwikkelen, daar gaat het ons om. Doe je mee?

renda bewonerspanel

Dé bewoner bestaat niet. Bewoners zijn allemaal individuele huurders met eigen idealen, eigenaardigheden en kwetsbaarheden. Nog steeds spreken professionals onderling graag óver bewoners en niet mèt. Renda wil die bewoners een stem geven in het Renda Bewonerspanel. De panelleden lezen mee met de inhoud en voorzien artikelen van commentaar, uiteraard vanuit het bewonersperspectief. De zes panelleden zijn een mix van drie heren die zich beroepsmatig bezighouden met bewonerscommunicatie en klanttevredenheid, plus drie dames die huren bij een corporatie. Welkom Anita, Astrid, Hans, Kiki, Klaas Jelle en Wouter!

de vakredactie

Een aantal keer per jaar komt de vakredactie van Renda bij elkaar en bewaakt de inhoudelijke kwaliteit van alle uitingen. Jan Baarends is hoofdredacteur van het netwerk. De vakredactie wordt naast Jan, Evamarije, Elleke en Dionne gevormd door Haico van Nunen (BouwhulpGroep), Wikke Peters (Woonbedrijf), Ad Straub (TU Delft) en Jetske Thielen (Duurzaam Vlechtwerk).

Partners

Partners hebben een cruciale rol bij het bepalen van de inhoud van Renda. Zij doen dat door intensief contact te hebben met de redactie en bij te dragen aan evenementen en alle andere Renda-uitingen. Ook hebben partners een plek in de jaarlijkse Renda Denktank, waar gezamenlijk wordt gebrainstormd over relevante onderwerpen.

Via het netwerk kunnen partners hun inhoudelijke kennis en kunde uitstekend delen met en etaleren aan de beoogde doelgroep. Dankzij het brengen én halen van kennis, ontwikkelen zij zich in hun vakgebied. Wie wil dat nu niet? Bekijk wie onze partners zijn.

lees meer
Renda ©2022. All rights reserved.
Is de circulaire weg die jullie ingeslagen zijn de juiste?

Sluit 6 oktober aan en praat mee

Klik voor meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren