Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Roza vastgoedonderhoud

Roza vastgoedonderhoud

ROZA vastgoedonderhoud BV is een familiebedrijf dat alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen aanpakt. ROZA maakt vastgoedonderhoud beheersbaar door de jaren heen, waarbij kwaliteit en kosten in balans zijn. Resultaatgericht Samenwerken (RGS) is hierbij het uitgangspunt.

ROZA vastgoedonderhoud BV bestaat sinds 1937. Van oorsprong is Roza een schildersbedrijf dat werkte voor particulieren en bedrijven, vanaf 1950 kwam de nadruk te liggen op onderhoudsschilderwerk voor sociale woningbouw. Hiermee heeft ROZA vastgoedonderhoud BV een grote ervaring opgebouwd in het werken bij bewoners thuis.

Vanaf 2001 is er een overstap gemaakt naar het vastgoedonderhoud. Dit houdt in dat alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen aangepakt worden, wanneer nodig in samenwerking met keten partners. Hierdoor sluit ROZA vastgoedonderhoud BV aan bij de wens van haar opdrachtgevers, één aanspreekpunt voor alle onderhoudswerkzaamheden. Ontzorging voor onze opdrachtgever is daarbij van groot belang.

Roza vastgoedonderhoud

content

Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren