netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

'Wooncoach had zo een vriendin kunnen zijn'
Projectomschrijving ERAflats Rotterdam
Fleur Reijngoudt, Fleur Reijngoudt

ma 19 juni 2017
artikel

Wie Rotterdam Ommoord binnenkomt, ziet de beeldbepalende ERAflats al snel. Ze zijn in de jaren 60 en 70 door ERA gebouwd om grote gaten te vullen in de naoorlogse woningnood. Veel van deze flats, waaronder de Lewis- en Eliotflat in Rotterdam, zijn inmiddels aan vernieuwing toe. Vorig jaar hebben ERA Contour en Smits Vastgoedzorg de aanbesteding gewonnen. Een belangrijke reden om voor 'Team ERAflats' te kiezen was voor opdrachtgever Havensteder de bewonersaanpak met onder andere de inzet van wooncoaches.

Team ERAflats won de aanbesteding voor opdrachtgever Havensteder op basis van prijs en plan van aanpak. “Bij de aanbesteding hadden wij extra aandacht voor het feit dat het groot onderhoud in bewoonde staat moest gebeuren. Zo’n grote aanpak is altijd ingrijpend voor bewoners,maar zeker gezien het bewonersbestand, veel ouderen en gezinnen met kinderen, speelde de manier van bewonerscommunicatie voor ons een belangrijke rol.” Aan het woord is Sabine Smits Schouten, teamleider Wonen bij Havensteder.

Volledige
artikel lezen?
het volledige artikel is gratis beschikbaar
voor onze leden. Nog geen lid? meld je
aan bij ons netwerk.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je Renda en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2019 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren