Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid

Netwerk

Martin Talen
Martin Talen
Martin Talen
commissaris/adviseur Talen Vastgoedonderhoud

FUNCTIE
commissaris/adviseur

PROFIEL
Martin Talen is 32 jaar DGA en algemeen directeur-bestuurder van Talen Vastgoedonderhoud B.V. geweest tot en met januari 2019. Op dit moment is hij daar commissaris en adviseur.

Talen is autodidact op diverse onderneming-, organisatie- en leiderschapsgebieden en gespecialiseerd in vastgoedonderhoud. Hij ontving in 1975 het diploma van de HAS, in 1977 het ondernemersdiploma voor het schildersbedrijf. Volgde in 1984 de opleiding Hoger management bij de BMO van de Hogeschool Katholieke leergangen en deed diverse opleidingen en trainingen op bouwkundig gebied en op bedrijfskundig gebied gericht op kwaliteitsverbetering, organisatiekosten verlaging en resultaatgerichte bedrijfsvoering.

Talen is geïnteresseerd in de exploitatie van vastgoedonderhoud in relatie tot betaalbaarheid voor bewoners en gebruikers. Hij stelt belang in het ontwikkelen en coachen van kwaliteiten van mensen en organisaties gericht op hun eigen (levens)doelstellingen in samenhang met gemeenschappelijke doelen.

Talen is bestuurlijk actief als lid van de Raad van Toezicht van OnderhoudNL, het College van Deskundigen van de Stichting VGO-keurmerk, neemt deel aan diverse stuurgroepen en is betrokken geweest bij het leiden en ontwikkelen van een aantal MKB bedrijven.

Sinds 2009 t/m 2018 is Talen lid geweest van het Executive Platform Ketensamenwerking van de Nyenrode Business universiteit. Hij heeft ervaring opgedaan bij diverse starts van ketensamenwerkingstrajecten bij woningcorporaties met bouw-, installatie- en onderhoudsbedrijven.

Op dit moment volgt Martin Talen een masteropleiding coaching & counseling bij Corael.

Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren