netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Netwerk Jan Straatman

Jan Straatman
Jan Straatman Algemeen directeur, partner en senior-adviseur Balance & Result Organisatie Adviseurs

Het succes van onze opdrachtgevers is onze passie. Vanuit Balance & Result werken we samen met hen aan hun marktpositionering, ketensamenwerking, vernieuwend aanbesteden, duurzaamheid, BIM, LEAN of sociale innovatie. Wij werken in opdracht van publieke en private opdrachtgevers, bedrijven en organisaties in de bouw- en installatiesector. Wij kennen deze sector en leggen daardoor gemakkelijk verbindingen.
Jan Straatman is directeur, partner en adviseur op het gebied van strategie en innovatie. Inhoudelijk richt hij zich vooral op marktpositionering, de organisatie en vernieuwing van het bouwproces, ketensamenwerking, BIM en duurzaamheid.
Daarvoor werkte hij bij verschillende adviesorganisaties in de bouw, vooral op het gebied van duurzame ontwikkeling en energie.

Specialisaties inhoudelijk advies, proces- en programma-management voor professionele organisaties in de gebouwde omgeving:
- innovatie
- marktpositionering
- ketensamenwerking
- duurzame ontwikkeling en energie
- sociale innovatie, cultuur
- BIM (strategie en implementatie)

interessegebieden:
Duurzaamheid, Ketensamenwerking

Copyright 2019 Aeneas Media

Kom je ook naar de Dag van de Bewoner?

Dompel je op 14 november  onder in de wereld van bewonerscommunicatie aan de hand van inspirerende voorbeeldcases en discussies met medevakgenoten.

Bekijk het programma

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren