netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Mosa Composer

do 16 maa 2017

Woningcorporaties willen snel en efficiënt goede sanitaire ruimtes realiseren voor bewoners. De Mosa Composor is een nieuwe digitale tool die dit bouwproces een stuk gemakkelijker en overzichtelijker maakt. Zowel voor opzichters als voor aannemers en tegelzetters. Want via de Mosa Composer werken alle betrokken partijen voortaan samen vanuit één en hetzelfde opnamesysteem.

De Mosa Composer is de ideale opvolger van tailormade brochures. Van papier naar interactief en online beschikbaar: overal en altijd een keuze kunnen maken uit het aanbod tegels en ontwerpen. De Mosa Composer zorgt voor een efficiënt en foutloos projectdossier en wordt volledig op maat gemaakt voor de corporatie: klantvriendelijk, eenduidig en praktisch. Bovendien gemakkelijk aan te passen aan nieuwe inzichten of beleid. Kortom: het ideale hulpmiddel voor individuele tegelkeuze.

Makkelijker kiezen door 3D-visualisatie

Hoe ziet een dambord of accentwand eruit in de kleurstelling Koel? Selecteer de betegelkeuze en tegels en de 3D-visualisatie past zich aan. Bewoners krijgen een helder en realistisch beeld van hoe hun toilet of doucheruimte er straks uit komt te zien. Dat maakt het keuzeproces voor betegeling en sanitair overzichtelijk, eenvoudig en leuk. De bewoner weet vanaf het begin wat hij krijgt. En er zijn minder bezoeken nodig om het proces in gang te zetten.

Opname ligt meteen vast

Is het keuzeformulier - met datum en handtekening - verstuurd? De Mosa Composer slaat de opnamegegevens voor tegels en sanitair direct op in één overzichtelijk digitaal dossier. Zowel de woningbouwcorporatie als de betrokken aannemers en tegelzetters hebben altijd toegang. De huurder zelf kan zijn dossier niet meer online veranderen.

Meer weten? Download de Mosa Composer leaflet.

Copyright 2019 Aeneas Media

Kom je ook naar de Dag van de Bewoner?

Dompel je op 14 november  onder in de wereld van bewonerscommunicatie aan de hand van inspirerende voorbeeldcases en discussies met medevakgenoten.

Bekijk het programma

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren