jouw kennisnetwerk voor de bestaande bouw

lidmaatschap

Goed om te zien dat je interesse hebt in onze lidmaatschappen. Je kan op een aantal manieren onderdeel worden van het Renda-netwerk. De opties staan hieronder. Het grote verschil tussen de linker- en de rechterkolom is dat het basis- en expertlidmaatschap persoonsgebonden zijn en een partnerschap bedrijfsgebonden. Kies het lidmaatschap dat het beste bij jou past.

Word Renda-partner

Heb je verstand van renoveren?

Renda stelt professionals in staat hun werk beter te doen door betrouwbare vakkennis te delen. Is jouw bedrijf deskundig op het gebied van renovatie of een aspect daarvan? En wil je die kennis delen met woningcorporaties, renovatiebedrijven of toeleveranciers? Word dan partner van Renda. 

Als nieuwe Renda-partner stellen we je voor aan het netwerk, door middel van een stuk op onze site en een welkomstquote in de eerstvolgende Renda. Ook mag je je laten zien als blogger, plaatsen we relevante nieuwsberichten over jouw bedrijf op onze website, mogen jouw collega's naar onze (besloten) events, krijgt iedereen van het bedrijf toegang tot de (betaalde) content op onze website en kun je deelnemen aan onze rubrieken als de Renda Banenruil. 

Lijkt dit je wat? Evamarije Smit (06 16192662) neemt graag met je door wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Rein Swart, Accolade: 

"Renda, omdat het onnozel is steeds het wiel uit te vinden. Omdat delen het nieuwe hebben is. Omdat delen verrijkt."

 

Wim Meijer, Antares: 

"Wat we vooral interessant vinden aan Renda, is dat we hier de hele keten aantreffen."

 

Marjo van Kan, HEEMwonen:

"HEEMwonen wil het verschil blijven maken en Renda kan ons daarbij helpen door kennisdeling en ontwikkeling te faciliteren en multimediaal te ondersteunen."

Copyright 2017 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren