Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Kawneer

Kawneer

Kawneer ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt aluminium profielsystemen voor ramen, deuren, schuifpuien en vliesgevels. De gevel is het visitekaartje van een woning. Met aluminium kozijnen kunt u uw woningen iedere uitstraling geven in elke denkbare kleur. Of dit nu een authentieke houtlook, een klassieke staallook of een geheel moderne uitstraling is: de keuze is aan u. Een aluminium kozijn beschikt ook over uitstekende circulaire eigenschappen en een isolatiewaarde waarmee u invulling geeft aan de duurzaamheidsuitdaging waar corporaties voor staan. Aluminium is vrijwel onbeperkt recyclebaar met behoud van kwaliteit. Met het AR90 en AR100 programma bieden we u de mogelijkheid om maximaal gebruik te maken van gerecycled aluminium. Daarnaast is een aluminium kozijn zeer onderhoudsarm, met een levensduur van 75 jaar. Dit biedt een heel gunstige Total Cost of Ownership.

Bij Kawneer is duurzaamheid een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Zo zetten we sterk in op afvalbeperking, het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving en het tonen van maatschappelijke betrokkenheid. Maar ook ons bedrijfspand in Harderwijk is beloond met een BREEAM Very Good certificering. Daarbij onderschrijven onze Cradle-to-Cradle en Passive House gecertificeerde producten de circulaire en energetische eigenschappen van aluminium systeemprofielen.

werkzaam bij Kawneer

  • Rob Huvers

    Expertise:
    Duurzaamheid, Gebouwde voorraad, Ketensamenwerking, Ontwikkelingen woningmarkt, Opdrachtgevers, Techniek en vakmanschap, Vastgoedbeleid, Wet- en regelgeving

content

Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren