netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Een interview met Matthijs Hulsbosch
'Ik kon niet meer in de leugen leven'
Evamarije Smit, Evamarije Smit

di 6 juni 2017
artikel

Matthijs Hulsbosch is geboren als vrouw, maar transformeerde enkele jaren geleden naar een man die hij altijd al voelde te zijn. Om je einddoel te bereiken moet je volmondig JA zeggen tegen dit transitieproces en sterk in je schoenen staan. Naast zijn persoonlijke transitie werkt Matthijs ook aan een duurzame transitie; door middel van The Natural Step (TNS). Beide transities hebben grote gevolgen voor zijn persoonlijke en werkzame leven. Hij zegt: "Er was geen weg terug. Ik kon niet meer in een leugen leven."

De voormalig vastgoedmanager van BrabantWonen serveert verse muntthee en koffie bij hem thuis. Het vroege zonlicht valt diffuus op de keukentafel. Er staat lekkers op tafel, zelfgemaakt en zonder producten die ontleend zijn aan dieren. Matthijs maakte altijd al bewuste keuzes rondom voeding, maar na de kennismaking met The Natural Step kijkt hij ook naar de impact van voeding op de vier duurzaamheidsprincipes. Dit gaf inzicht, creëerde bewustwordingen en leidde zelfs tot de keuze om veganist te worden.

Volledige
artikel lezen?
het volledige artikel is gratis beschikbaar
voor onze leden. Nog geen lid? meld je
aan bij ons netwerk.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je Renda en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren